/  Over ons  /  Certificeringen

Certificeringen

Royal Hoitsema Labels werkt volgens de benodigde normen om kwaliteit te leveren. Wij beschikken dan ook over FSC, ISO, LEAN certificaten en zijn op dit moment bezig met het behalen van de BRC certificering, gepland voor eind 2019.


ISO 9001:2015

De koninklijke drukkerij met certificeringen zoals het FSC certificaat

De strenge Europese norm voor kwaliteitsbeheersing in de industrie. Daar voegen we zelf de kwaliteitseisen aan toe: continuïteit, bedrijfszekerheid, het verminderen van faalkosten bij onze afnemers.

ISO 14001:2015

De koninklijke drukkerij met certificeringen zoals het FSC certificaat

De (terecht) veelgevraagde Europese norm voor verantwoord milieumanagement. Bij Royal Hoitsema Labels voldoen we aan de strenge regels op het gebied van vestiging, milieuzorg, afvalverwerking, documentenbeheer, opleiding, communicatie, inclusief controle en waar nodig corrigerende maatregelen.

Verantwoord bosbeheer volgens het FSC – Keurmerk

Afbeeldingsresultaat voor FSC keurmerk Hoitsema

FSC® (Forest Stewardship Council®) is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Het FSC-label op een product geeft aan dat de gebruikte materialen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Royal Hoitsema Labels is FSC-gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van het FSC-keurmerk.We vinden het belangrijk om onze klanten de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor etiketten die gemaakt zijn van houtvezels afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Wie voor FSC-gecertificeerd papier kiest, draagt bij aan het behoud van onze bossen wereldwijd. Een keuze die geringe meerkosten met zich meebrengt, maar tegelijkertijd een grote meerwaarde heeft: het vertrouwen van consumenten en de bijdrage aan een betere wereld!

Lean Six Sigma

De koninklijke drukkerij met certificeringen zoals het FSC certificaat

De eigentijdse, wereldwijd toegepaste methode om zorgvuldiger te werken aan procesverbetering, efficiëntie en klanttevredenheid. Om deze duurzame strategie succesvol en systematisch in te voeren, werkt Royal Hoitsema Labels samen met de Groningse universiteit en diverse partners in binnen- en buitenland.

BRC

De koninklijke drukkerij met certificeringen zoals het FSC certificaat

Royal Hoitsema Labels is BRC gecertificeerd volgens het BRC Packaging Issue 5.
Door het implementeren van dit kwaliteitssysteem volgens BRC Packaging in ons productieproces zijn de voedselveiligheidsrisico’s die bij verpakkingsmaterialen kunnen voorkomen aantoonbaar geborgd.

Weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met +31 (0)50 853 22 22.