/  Over ons  /  Royal Hoitsema Labels

Royal Hoitsema Labels

Maximale kwaliteit, service en betrouwbaarheid, daar staan wij voor om van uw product een succes te maken. Wij begrijpen als geen ander dat onze klanten alleen succes kunnen hebben met een top labels of top verpakkingen, want ook de consument is kritisch en besluit tot aankoop van een product in een split second.

Onze klanten zijn heel divers; multinationals, familie-, middelgrote- en kleine bedrijven. Bedrijven die actief zijn in verschillende markten zoals zuivel, dranken, cosmetica, dierenvoeding en tabak. Wij beleveren al deze klanten met passie en kwaliteit en dragen op die manier bij aan hun succes. Onze labels en verpakkingen gaan de hele wereld over naar alle continenten. Met ervaren en gerenommeerde logistieke partners zorgen wij ervoor dat deze leveringen waar ook ter wereld op tijd worden geleverd. Of het nu over de weg, via zee of door de lucht gaat. 

Voor het drukken van labels en verpakkingen beschikken wij in onze drukkerij over meerdere hybride offset drukpersen (UV/Flexo) tot en met acht kleuren en daarnaast een state-of-the-art afdeling nabewerkingen. Deze nabewerkingen zorgen naast de bedrukking voor een mooie look & feel. Een voorbeeld is het aanbrengen van een embossing of juist functioneel door op de juiste plek feilloos te stansen, rillen en/of pregingen aan te brengen.

Vervolgens wordt ieder product klantspecifiek en veelal volautomatisch verpakt voor een goede verwerking bij en transport naar onze klanten. 

Door onze geautomatiseerde productie zijn we in staat om constante kwaliteit te waarborgen en zowel kleine als grote aantallen te produceren. Ook onze leverbetrouwbaarheid wordt geborgd door automatisering van onze systemen:

  • ESKO
  • CTP
  • Exact Online
  • Volautomatische lijnen voor stansen en verpakken
  • Palletiseer robots

Wij denken verder en begrijpen dat ons product bij onze klant probleemloos moet worden verwerkt. Daarom werken wij als partner nauw samen met onze leveranciers en klanten. Dit wordt zeer gewaardeerd, zowel door multinationals als door de nationale en lokale merken. 

Weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met +31 (0)50 853 22 22.